Flosveris.lt Italijoje renkamės medžiagas naujai kolekcijai
flosveris.lt Italijoje

Flos Veris Italijoje - Renkamės medžiagas

Viva l'Italia ! 🇮🇹

Italija... Čia tokia gausa įvykių, reiškinių, veiklos, susijusios su mada, dizainu, o kartu ir milžiniška industrija aptarnaujanti šią sritį.

Vien ką reiškia pasaulinio garso Romos ir Milano mados renginiai ar daugelio mados kūrėjų, dizainerių prekių ženklai, tapę bendriniais pavadinimais, apibūdinančiais stilių, kokybę, išskirtinumą. Nesuskaičiuojama daugybė manufaktūrų, gaminančių medžiagas, mezginius, drabužių priedus - nuo milžiniškų korporacijų iki šeimos verslo artelių.

Neatsitiktinai mes didžiąją dalį savo gaminių siūname iš itališkų medžiagų. Būtent tai ir norime labai pabrėžti - jų kilmė yra itališka, o ne trečiųjų pasaulio šalių, kur gamybos procese, apdirbime, dažyme gali būti panaudoti netgi žmogaus sveikatai kenksmingi komponentai.

Štai ir vėl kovo pabaigoje buvome išvykę į Italiją 🇮🇹 rinktis medžiagų mūsų naujiems gaminiams - į Italiją, kurią, kaip jau ne kartą rašėme, pamilome ❤️. Ir kaip jos nepamilsi, jei net ir darbinės komandiruotės metu tave apgaubia ta ypatinga itališkos atmosferos aura, bendravimo laisvumas ir atsipalaidavimas. Aplankėme toli gražu ne vieną biurą - nuo milžiniškų, kur medžiagos sukrautos į kelias dešimtis metrų aukščio lentynas, iki visai mažų; nuo paprastučių iki įrengtų ultramoderniai ir ypač stilingai su mažomis ir subtiliomis ar kitur gigantiškomis instaliacijomis, sukurtomis iš medžiagų rietimų. Viename biure pagrindinis akcentas - antikvarinis automobilis, kitame - stilingas savininkas, aiškiai mėgstantis kaubojišką aprangos stilių, pasibalnojęs dviratį  🚲  aplekia savo valdas ir grįžta jau su konkrečiais pasiūlymais...
Radome ir pasirinkome medžiagų, grįžome - belieka laukti naujų gaminių, kuriuos pasiūlysime Jums, mieli draugai, ir kuriuose bus didelė dalis Italijos 🇮🇹 ...

Atraskite Italiją su mumis ! 🇱🇹🇮🇹
Scoprite l’Italia insieme a noi ! 🇮🇹🇱🇹