Naujienos

Ryškios spalvos miegamajame!

Ryškios spalvos miegajame

Pavasarį vis dažniau pasirodant saulei, pražystant žiedams, įkvėpimą atrandame gamtoje. Garderobe norisi ryškesnių ir spalvingesnių rūbų. Kviečiame moteris pagalvoti ne tik apie viršutinius rūbus, bet ir naktinukus ir pižamas. Jeigu žiemą norėjosi tiesiog šiltai susisukti į antklodę, tai pavasarį jau galime sau leisti atsipalaidoti, savaitgalio rytais neskubėti rengtis rūbų, o dar šiek tiek leisti sau patinginiauti.

Mūsų miego rūbai tinkami dėvėti prie vaikų, galite pasirinkti uždaresnius naktinukus ar pižamas ir drąsiai sėsti prie pusryčių stalo ar žiūrėti filmą su šeima.

Asortimente atrasite daug skirtingų modelių, spalvų ir raštų. Flos veris, būtent, ir gali pasiūlyti skirtumus – skirtingų modelių naktinukus, įvairių raštų pižamas, o taip pat ir įvairių dydžių ne tik miego rūbus. Galima rinktis nuo mažųjų XS ar S iki didelių dydžių XXL ir XXXL. Kai kurie modeliai dėl specifinio modeliavimo puikiai tiks nėštukėms.

Visi miego rūbai pasiūti su meile Lietuvoje. Jau daugiau nei dvidešimt metų esame rinkoje, tad siūlome kokybę ir uniklumą.