Naujienos

Pavasario naujienos!

Kovo mėnesį pasitinkame atsinaujinę ir pristatome naujus Flos veris  miego rūbų kolekcijos modelius.

Švelnūs ir patogūs naktinukai, pastelinės ir ryškios spalvos bei kokybiškos medžiagos. Pasikvieskite pavasarį į savo miegamąjį.

Naujoji Flos veris kolekcija pasižymi modelių gausa – su siauromis elastinėmis petnešėlėmis (elastikas neleidžia joms išsitampyti !), praplatintomis petnešėlėmissu rankovytėmis šiek tiek dengiančiomis pečius, trumpomis ar ¾ -ių rankovėmis. Pižamų ir pižamėlių kelnės paprastai būna šortukų tipo arba pailgintos – žemiau kelių.

Naktinių marškinių priekį dažnai puošiame elastiniais mezginiais, o daugumos modelių apačia – lengvai banguojanti. Nenorime būti nuobodūs, todėl dažnai renkamės drąsias spalvas ir raštus.

Mūsų naktinukai bei pižamos – tai miego rūbai, tinkantys ne tik miegui. Daugumą jų galima pritaikyti kaip trikotažinę suknytę, išradingos pirkėjos juos panaudoja kaip laisvalaikio namų rūbą.

Be to, mūsų kolekcija yra išskirtinai nedidelė, todėl lygiai tokį patį naktinuką turės tik dar kelios moterys – tai lyg vienetiniai drabužiai. Mes už unikalumą!

Galima rinktis nuo mažųjų XS ar S iki didelių dydžių XXL ir XXXL. Kai kurie modeliai dėl specifinio modeliavimo puikiai tiks nėštukėms.