Moteriški naktinukai, pižamos, chalatai internetu. Flosveris miego rubai, naktiniai moterims, dideli dydžiai, dovana moteriai Flos veris | Flosveris.lt
Naujienos

Pasitikite Valentino dieną su Flos veris

Vasario mėnesį visi laukiame ypatingos meilės dienos.

Ši proga skirta parodyti išskirtinį dėmesį savo mylimiesiems. Flos veris Valentino dienai pradėjo ruoštis anksčiau ir nusprendė Jums pasiūlyti galimybę dailiai supakuoti dėžutėje. Vyrai galės neabejoti - mylimoji bus nustebinta.

Dviejų rūšių dėžutės su langeliu arba be langelio yra perišamos kaspinėliu, kad atrodytų šventiškai ir dovana suteiktų emociją. Nors Valentino diena neturėtų būti vienintelė proga, kuomet vyras palepina moterį, tiems, kurie vis dar suka galvą, ką padovanoti JAI, užsukite į mūsų katalogą.

Švelnūs naktinukai, patogios pižamos bei chalatai. Išskirtinės medžiagos ir spalvos, leis moteriai jaustis unikalia. Mūsų miego rūbai su meile siuvami Lietuvoje, o medžiagų ieškome stiliaus ir mados šalyje Italijoj. Nors Valentino dieną visur vyrauja raudona spalva, tikrai nebūtina pasiduoti raudonos spalvos karštinei, galite rinktis ir kitas spalvas bei įdomius raštus.

Nustebinkite savo damą, o mes pasirūpinsime dovanos pakavimu ir pristatymu, jums beliks tik malonumas dovaną įteikti!

Flos veris komanda