Naujienos

Flos veris pristato naują kolekciją

Lapkričio mėnesį pasitinkame pristatydami naują Flos veris kolekciją, kuri pasiūta Lietuvoje.

Švelnūs ir minkšti naktinukai, patogūs pižamų modeliai ir sezono naujiena - chalatai. Ieškodami kokybiškų, švelnių odai ir patogių miego rūbų, drąsiai galite pasitikėti Flos veris produkcija. Visus rūbus siuvame su didele meile, o ribotas modelių kiekis leidžia moteriai būti išskirtine. Savo medžiagų ieškome stiliaus ir mados šalyje Italijoje, tad galime pasiūlyti ypatingų ir įdomių raštų ar netradicinių spalvų. Didžioji dalis produktų sudėtyje turi didelę dalį viskozės, kuri labai gerai dėvisi, švelniai priglunda prie kūno, pasižymi lengva priežiūra ir ilgaamžiškumu.

Rudens sezonui nepabijojome rinktis ryškesnių spalvų, margų raštų, juk ir taip šaltuoju sezonu pakanka niūrumo, mes kviečiame rinktis spalvas ir nuotaiką! Asortimente galite atrasti ir didelių dydžių (XL-XXL) miego rūbų, norime pasirūpinti visų moterų saldžiu ir kokybišku miegu, kartais juk taip smagu ne tik iš karto keltis iš lovos ir skubėti, o paskaityti knygą ar netgi papusryčiauti virtuvėje tik su naktinukais.

Artėjant žiemos šventėms, miego rūbai gali tapti ir puikia dovana draugei, žmonai, mamai ar kitai brangiai moteriai. Stebuklingam Kalėdų sezonui pradėkite ruoštis jau dabar ir būsite ramūs, kad po eglute lauks ypatinga dovana.

Flos veris komanda