Naujienos

Kodėl verta rinktis viskozinius miego rūbus?

Vyrauja nuomonė, kad kokybiški drabužiai turi būti pasiūti iš medvilnės, nes tai natūralus pluoštas. Tačiau kviečiame plačiau pažvelgti į medžiagų pasaulį, kuriame karaliauja ir viskozė.

Viskozė - perdirbtas natūralus pluoštas, jis gaunamas iš įvairių rūšių celiuliozės. Šis pluoštas pasižymi itin geromis savybėmis ir dažniausiai lenkia visų pamiltą medvilnę.

Savo savybėmis viskozė panaši į medvilnę, tačiau ji pasižymi tuo, jog geriau sugeria drėgmę ir ypač gerai praleidžia orą, todėl itin tinka siūti miego drabužiams. Nakties metu žmogus prakaituoja, tačiau šios medžiagos ypatybės leidžia greitai sugerti prakaitą, kas užtikrina ar pagerina  nakties miegą.

Miego rūbai turi būti ne tik patogūs, bet ir nedirginti odos. Štai viskozė yra itin švelni ir minkšta, šiuo atžvilgiu taip pat yra pranašesnė už medvilnę, tad pasirinkę viskozinius naktinukus ar pižamą, galėsite būti tikri, kad miego rūbai švelniai priglus prie kūno.

Jei Jūsų namuose visuomet šilta ar renkatės miego rūbus vasarai, būtinai atkreipkite dėmesį į jų sudėtį. Viskoziniai miego rūbai yra lengvi, neapsunkinantys, todėl kai karšta, jie nesukelia papildomo diskomforto. Viskozės medžiaga labai lengva, nesielektrina, kokybiškai nešiojasi.

Viskozės ir elastano derinys suteikia medžiagai ypatingo tamprumo, padeda ilgai išlikti geriausios būklės ir pagerina priežiūros savybes. Viskoziniai miego rūbai tarnauja labai ilgai, jeigu laikomasi rekomenduojamų priežiūros patarimų. Per ilgametę mūsų patirtį, turėjome ne vieną klientę, kuri ieškodavo naujų miego rūbų tik todėl, kad senieji jau buvo pabodę, tačiau jų kokybė išliko puiki ir naktiniai ar pižama nesusidėvėjo keletą metų.

Daugelis Flos veris miego rūbų pasiūti iš viskozinės medžiagos. Mes atsižvelgiame tiek į kokybę, tiek į praktiškumą. Su meile kurti modeliai ir jiems parinktos geriausios medžiagos yra mūsų sėkmės garantas. Rinkitės ne tik dailius, bet ir kokybiškus naktinukus bei pižamas, kurie prisidės prie Jūsų saldaus miego.