Naujienos

Ypatinga dovana Mamų dienos proga

Gegužės mėnuo pirmąjį sekmadienį atsineša gražią ir itin svarbią šventę. Tai diena, kuomet kiekvienas iš mūsų keliaujame su gėlėmis, dovanomis pas vieną brangiausių žmonių - Mamą. Nors meilė mus lydi 365 dienas per metus ir visą gyvenimą, šį diena skirta parodyti išskirtinį dėmesį ir pasakyti didelį AČIŪ!

Flos veris kviečia Mamas pasveikinti ypatingai ir įteikti dovanų dežutę, kurioje brangiausia Mama atras švelnius, patogius ir kokybiškus naktinukus ar pižamą. O galbūt ji turi pamėgtą spalvą? Galbūt visas garderobas drąsus ir raudona spalva yra jos favoritė? Raudoną ir daug kitų spalvų atrasite mūsų asortimente, kuris suformuotas derinant tradicijas ir tendencijas.

Spalvotos, drąsios, išskirtinės medžiagos atkeliauja iš saulėtosios Italijos, o mes su meile miego rūbus siuvame Lietuvoje. Turėdami daugiau negu dvidešimt metų patirties, drąsiai galime teigti, jog mūsų prekinis ženklas tikrai pamėgtas mūsų šalyje. Jei Jūsų Mama dar nėra susipažinusi su Flos veris gaminiais - puiki proga nustebinti tokia dovana, pamatysite, ji tikrai nudžiugs.
Pasirinktą gaminį supakuosime į Jūsų pasirinktą dailią dėžutę ir perišime ją kaspinėliu, o Jums teliks ją įteikti ir pasakyti - MYLIU 🙂